Sista för en tid

Så. Nu har lusten att blogga dött.

Den här portalen som skulle till för att göra oss till ett kollektiv finns inte och det var nog det viktigaste för mig. Men – inte så viktigt att det får kosta pengar. Icke värt. Detta är ingenting någon mer än jag själv ska ta på mig för jag kunde säkert också ha engagerat mig mer. Lärt mig förstå hur man gör en portal. Men jag har inte tid. Tar mig inte tid. Frågar inte Per som säkert skulle kunna.

Nu koncentrerar jag mig på att inte tänka i blogginlägg utan istället ha en sommar utan att skriva. Det kommer att bli tomt.

Kanske kommer jag tillbaka. Måste bara samla ihop det. Livet. Hitta en plats.

Ajö på ett tag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>