Scarface

Inatt vaknade jag ungefär en gång i timman. Igen.

Vid nåt tillfälle skuttade katterna omkring på mig och en av dem blev skrämd av ”nåt ljud”, hoppade över hela mig, tog sats med tassarna från ansiktet upp på sänggaveln som är som en hylla. Det gjorde ont. Kattungen rev mig. Jag var trött och orkade inte ens känna efter om det blödde. Vaknade en timma senare. Lite blod hade runnit. Har ingen koll på hur mycket, men imorse när jag tittade mig i spegeln så hade jag en ganska lång risp i ansiktet.

Detta är den officiella versionen.

Den inofficiella är att ”nåt ljud” var en brakfis som skrämde vettet ur kattungen som rasade över min kropp och tog sats etc.

Hade visst snarkat ljudligt också. Sa Per.

Icke desto mindre undrar jag om det inte är lite mystiskt med en 48-årig scarfacekvinna? Kanske långt mindre mystiskt med en brakfisande, snarkande scarfacekvinna?

Jaja. Detaljer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>