Dåligt med bilder

Jag inser att det är många sker att uppdatera – den här bloggen, kattbloggen, Facebook, Instagram. Kanske tar det slut där. Men bilderna lägger jag på kattbloggen, Facebook och Instagram. Det blir torftigt med dem här.

Och varför lägger jag bilder där då? 1) Jag älskar fotografier. Mina och andras. 2) Jag älskar befogad bekräftelse. Att få och att ge.

Om jag får ett like för en bild jag själv gillar som sjutton, så betyder det hundra gånger mer än de, hör och häpna, 170 likes jag (hittills) har fått för en väldigt gullig kattungebild i ett kattforum.

varför lägger jag inte bilder här då? För att det är så inihelsefyr jobbigt att ladda ner och upp och kors och tvärs. Därför.

Tjing!

En reaktion på “Dåligt med bilder

  1. Jenny

    Jag gillar dina bilder! Du kan lägga upp dem här från mobilen, det brukar vara enklare. Så kan du skriva till ditt inlägg sen, om du vill skriva också. Tjing!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>