Om jag var osynlig för en dag

Jag minns Osynlige mannen från när jag var liten. Samma skådespelare som nu mer skär i lik i serien Navy CIS. Och Harry Potter med sin osynlighetsmantel. Det är ju en spännande tanke!

Och vad skulle då jag göra om jag var osynlig för en dag? Vem eller vad vill jag veta mer om?

Först funderar jag på om jag kanske skulle följa mina närmaste för att kolla vad de gör hela dagarna. Sen tänker jag på kötthantering i affärer (och den tanken förvånar mig lite. Jag är ganska ointresserad av detta.) Sen tänker jag om man skulle kunna följa nån fantastisk talare före, under och efter för att se hur de laddar innan och slappnar av efteråt. Men vem är tillräckligt intressant för att följa på det sättet? Obama? Och hur skulle jag hantera eventuell kunskap efteråt?

Okej. Nu vet jag. Jag skulle kolla in i mina grannars hem och liv. Kanske få tips om hur man kan fixa i hemmet eftersom vi har ungefär samma förutsättningar. Se hur kul folk har det bakom gardinerna. Vad de pratar om om, vad de äter och om de har gemensam almanacka på anslagstavlan.

Blir man kissnödig om man är osynlig. Är kisset i så fall osynligt? Om jag skulle behöva gå på toa under ett besök hos grannarna, menar jag. Det är väldigt oklart det här med osynlighet. Jag kräver forskning på området!

Här kan du läsa vad Jenny skulle göra.

En reaktion på “Om jag var osynlig för en dag

  1. Pingback: Osynliga kvinnan | En blogg om allt möjligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>