Bokad

Känner du till Booked? Jag har varit med där ett tag och fått skott på en bok hittills. Det var tyvärr en skitbok, men nu är det dags igen! Jag ska läsa ”Fyren mellan haven” av M.L. Stedman. Hoppas den är bra.

Tacksam är jag i alla fall, för nu ska jag börja läsa igen. Har haft ett uppehåll av nån anledning. Böcker har jag, men lusten har sviktat.

Köpte två lättlästa böcker igår. Tror jag. Ja, att det var igår vet jag säkert, det är mer lättlästheten jag är osäker på. ”Läsarna i Broken Wheel”börjar bra, så det blir bra nöjesläsning. Sen står ”Fördelarna med en kollaps” på tur.

Nejmen tänk om jag skulle gå och lägga mig och läsa en kort stund innan jag somnar som en stock. Lite som jag gjorde på tvärbanan idag. Sov djupt mellan Liljeholmen och Mårtensdal. Rena rama turen att jag vaknade. För jag skulle ju gå till naprapaten. Tror inte att jag behöver gå dit mer. Very good. Min naprapat är fantastisk. Och fullbokad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>