Jobba natt

Idag har det varit tokmycket på jobbet. På ett sätt jättebra – jag gillar att ha att göra. Men kanske inte allt på en gång. Och folk som ska tjattra när man är stressad. de som inte känner när de stör. Dem vill jag putta ut i gatan. Åtminstone just då.

När jag kom hem 19.30 så köpte vi hem dumplings och sen tittade jag lite på TV. Men nu har jag suttit och jobbat i tre timmar. Tagit igen. Rensat mailboxen litegrann. Nattjobbar helt enkelt.

Men dagens bästa, det var naprapaten. Hon är suuuperbra! Tackåtack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>