Pengar i sjön?

Idag har jag bokat tid för manikyr. Jag vet inte vilken sorts manikyr jag får. Kan vara nån sorts extranagel som förpliktigar till kostsamma återbesök alldeles för ofta. Jag förstod inte vad kvinnan i andra luren sa. Men jag tackade ja till tiden klockan 17.

Livet är ett äventyr. Men det måste innehålla trygghet och spänning. Att gå till manikyrställe i Globen är spännande för mig. Undrar dock varför jag gör det? Ingen kommer att bry sig. Och hade jag bott på en öde ö hade inte jag heller brytt mig.

Kanske kastar jag pengar i sjön …

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>