På pluskontot

Jamen så där ja. Kom hem ganska tidigt från konferensen, fikade med Dante och sen gick jag och sov middag.

Jag har varit med från början av det här konferensprojektet där över 120 ledare från hela Sverige skulle träffas i två dagar. Lokaler (Skogshem&Wijk), upplägg, program, gästföreläsare, mat och dryck, inbjudan och att hålla reda på vem som till sist kommer och inte – det tar tid. Men det blev bra! Jag vet det eftersom de sa det. Tror att mitt namn nämndes tio gånger av tre personer på scenen. Klart det var roligt, men för varje gång kände jag hur prestationsångesten ökade. Hur ögonen kommer hållas på allt jag gör framöver.

Egentligen borde jag väl suga åt mig. Okritiskt. Nu tänker jag istället att de där som nämnde mitt namn ville verka mjuka och mänskliga och att de tänker på den lilla människan där ute i organisationen – mig till exempel.

Fast föreläsaren, som satt bredvid mig när de två första talarna nämnde mitt namn åtta gånger och jag viskade ”Herregud, vilken prestationsångest jag får. Nu måste de sluta” – han skickade ett tackmeddelande idag. Där skrev han att jag är grym och att jag ska skriva upp omnämningarna på pluskontot. Så – då gör jag det. Att jag delar med mig av detta är inte för att skryta utan för att våga TRO på att jag KAN.

/Kvinnan med nyss påbörjat pluskonto

 

3 reaktion på “På pluskontot

 1. Jenny

  Hallå, vad roligt att det gick bra och klart att du får beröm. Det där pluskontot får du ta och titta på lite oftare, jag tror att det redan är överfullt…

  Kram kram

  Svara
 2. Ann-Charlotte

  Pluskonto är en bra grej. Jag har ett. Jag fick många fina kommentarer när jag valde att starta eget. De har jag sparat och tittar på ibland när jag behöver pepp! Funkar alltid.

  Svara
 3. Pingback: Beröm | Ingenting är omöjligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>