Bravo

Idag tänkte jag passa på att vara lite tacksam. Är ni beredda?

Börjar med vädret. En av de saker man inte kan göra nåt åt. Såvida man inte åker från det ena vädret till ett annat.  Just nu vill jag inte åka nånstans. Åtminstone inte för vädrets skull.

Matdelen kommer här – hade med lökpaj till jobbet idag. Jag älskar lökpaj. Jag lovar – det är få saker som slår det! Käkade stekt kyckling med tomat/röd lök/machésallad nu på kvällen. Gjorde en fantastisk sås med torkad svamp till. Svamp som pappa plockat. Ett bra arv! När jag nu berättar hur jag fick till den goda smaken så kanske du undrar hur jag tänkte. Torkad svamp, grädde, salt, peppar. Två teskedar lingonsylt. En pytteskvätt whisky. En pytteskvätt Noilly Prat. Och ja. Smaken blev som önskat. Liten sötma. Liten spritsmak som passar utmärkt till svampen.

Till sist. I morgon kommer Fred hem från Berlin. Jag längtar efter honom.

En sak till – jag jobbar hemifrån imorgon. Härligt! Måste skriva texter och det gör jag absolut bäst i hemmet. Hann rensa skrivbordet på jobbet innan jag gick därifrån ganska sent idag. det var också bra.

Nu ska jag dricka en kopp gott te!

Tjing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>