Kombination av ondo

Tänk feber. Tänk fullspäckad vecka med resa till Finland inkluderad. Är det en bra kombo? Nej! Ett rungande nej.

Fast egentligen vet jag inte om jag har feber. Kanske är det bara de där tabletterna från Amerika som jag tog i förebyggande syfte som gjorde mig sjuk? Snurrig, liksom. Kanske skulle jag inte heller ha tagit Esberitox tillsammans med de amerikanska tabletterna?

Den där fotbollsmatchen ikväll är inte så lockande. Eller kan upplevelsen förhöjas av feber. Kan det bli nån typ av knarksvampeffekt? Jag kommer ju aldrig kunna jämföra. Jag har aldrig testat knarksvamp.

Så. Vad lär jag av detta? Att inte planera in för många aktiviteter. För det kan man bli sjuk av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>