Hundra dagar

Idag börjas det. 100 dagars bloggande enligt det här receptet. Blogg 100.

Tänkte ha ett tema, bara för att se om det hjälper mig. Temat är – vad jag har lärt mig idag. Så. Då börjar vi. I hundra dagar.

Kom just hem från Riga där jag har varit tillsammans med Dante och min bror Felix och hans dotter Julia. Vi har skrattat i dagarna två. Det gillas.

Vad jag tycker bäst om med resor som denna är att man glider runt. Tillsammans med barn är det extremt lätt. Åtminstone om man har ett Yatzy och ett Uno med sig. Vi valde att åka med på en guidad tur i Riga igår när vi kom fram. Det har Dante och jag gjort förut. En gång i Riga, en gång i Tallinn. Vi hade samma guide den här gången i Riga som vi hade förra gången. En bra guide. En guide med åsikter.

Kom hem till Per och katterna. Messi, som ju är dräktig, är keligare än nånsin. Det är väldigt trevligt! Vi har inte kommit på nåt tema för kullen som kommer om två veckor, men idag tänkte jag att potatissorter kanske skulle vara nåt?

Minerva, Rocket, Swift, Amandine, Maestro, Taisiya, Asterix och Bintje.

Så. Vad har jag lärt mig idag då? Att man inte ska äta för många lakritspipor!

2 reaktion på “Hundra dagar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>