Modespaning

Idag skriver AC, Jenny, Fred och jag om mode. Spaningar.

Jag har försökt spana. Det är två uppenbara saker jag ser – bomullsskjortor med skogshuggarflanellrutor. I alla färger. För herrar.

För damer gäller de lätta midjekorta dunjackorna med smala horisontella ”ränder”. I alla färger. Jag har sett män bära den där typen av jacka också. Ofta i sällskap av frun. Skrattretande.

Alla har lurar i öronen.

Det är alldeles för mycket svart utan färgglada accenter. Cykelväst räknas inte.

Om jag påstod att jag inte går på modenycker så skulle jag ljuga. Däremot så känns det ganska skönt att ha en garderob med kläder i min stil. Där finns inte ett enda plagg jag känner mig obekväm eller utklädd i. Inte en enda kråsblus.

Bäst av allt tycker jag om när det är iskallaste vintern och folk slutar bry sig om vad de har på sig bara de är varma.

5 reaktion på “Modespaning

 1. Pingback: En modespaning | En blogg om allt möjligt

 2. Pingback: Modespaning | Ingenting är omöjligt

 3. johanna

  Jamen DU kan ha kråsblusar. man JAG känner mig både utklädd och obekväm. Jag tycker att tiaror och brandgula plagg och Manolo Blahnik-skor också kan vara snygga. Men det är inte heller nåt för mig! :)

  Svara
 4. Mimmi

  Bra att du har endast kläder i din stil! Min stil har ändtats de senaste åren så det finns kläder (mest från Japan) som jag inte vågar ha i vissa fall.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>