Pigg och nyter

Det här med detox har två stora fördelar. Tre.

För det första så är jag piggare. För det andra har jag tagit mig ur sockerdippsbeteendet, alltså att behöva äta NU utan att darra, svettas och dö inom fyra sekunder. För det tredje så börjar jag tänka ”rätt” vad gäller mat. Jag ska inte – äta vitt bröd, socker i stora mängder, dricka onödigt mycket alkohol, äta för mycket eller för fort. Och det känns helt självklart. Min kropp känner det.

Jag måste bara komma ut och promenera. Jag vill ju. Tänk om man skulle starta en promenadgrupp i Sjöstan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>