Rädslor

Idag skriver bloggkollektivet om saker vi är rädda för.

Om jag nu skriver ner de saker jag är rädd för så vill jag aldrig, aldrig få dem vända mot mig. Okej?

Det finns bara ett skäl till att jag inte är med i Fångarna på fortet eller Fear Factory. Råttor. (Det finns faktiskt ytterligare ett skäl – att jag aldrig blivit tillfrågad …)

Råttor. Stora, feta, bruna, vita, svarta.

En råtta som kilar över gatan. Som, på sin oberäkneliga sätt, plötsligt bestämmer sig för att kila mot mig, krafsa sig in mellan byxan och benet och hugga. Ja. Det är min tvångstanke nummer ett.

Tänk att ligga fastbunden i en låda med råttor som krälar över en. Det vidrigaste jag kan tänka mig.

En annan sak jag är rädd för är svek. När verkligheten visar sig vara en annan än den jag sett och trott på. När den man litat på vänder sig emot en.

På tredje plats kommer ben i kroppen som  brutits på onaturliga sätt. Avbända ben. Läskigare om mina barn skulle råka ut för det än om det hände mig. Om det dessutom filmades och jag var tvungen att titta på filmen så skulle jag dö.

Det finns många fler rädslor att radda upp. Men det får räcka så här. Lägger inte heller ut råttbilder eller youtubeklipp på fotbollsspelare som bryter fötterna på vidriga sätt.

I bästa fall kan du läsa om Jennys, ACs och Freds rädslor också.

2 reaktion på “Rädslor

  1. Pingback: Rädd, räddare, räddast | En blogg om allt möjligt

  2. Pingback: Saker jag är rädd för | Ingenting är omöjligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>