Alive and kicking

Idag har jag varit på Content Day 2013. På Rigoletto. Det var inspirerande. Träffade en granne jag hade i början av 90-talet också. Trevligt. Hans dotter är nu mer skräddare.

Content marketing är den typen av marknadsföring där innehållet berör och behövs. Ungefär. Ganska ofta är det som som kunden söker upp för att han/hon får ut nåt av informationen. det kan vara en app, en sida på Facebook eller en hemsida. det är väl kanske så att ett beteende har fått ett namn. För det är kanske inte så nytt. I bästa fall leder ju det där som intresserar också till merförsäljning.

Sen käkade jag middag med Petter, äldste sonen. Bra. han berättade att företaget både han och jag har arbetat på, ska köpa upp ett annat företag. Så blev jag lite glad att jag inte längre arbetar kvar som event manager där. För jag hade haft stora problem med idéerna man har på det där företaget som ska köpas upp. På en kongress i Tyskland hade man kroppsmålade kvinnor. Det enda plagg de bar var ett snöre. Sen gick de omkring bland kongressbesökarna och lät sig fotograferas med … trumsolo … män. Kvinnorna förfärades. Content marketing?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>