Baklänges

Sitter på tåget mot Mora. Ska göra en intervju med en kollega jag aldrig träffat. Jag tycker det är så roligt – resa lite, träffa nya människor, lära mig nåt nytt och sen skriva om det. Jag skulle verkligen vilja göra det här varenda daaag!

Jag har fått ett baklängessäte. Det gör inte så mycket för trots att vi åker i 200 kilometer i timman så är det inte så gungigt. Vet att jag har haft illamåendeproblem tidigare när jag åkt med X2000 till Göteborg.

Kanske inte ska sklriva om svängar och gung ännu. Har just lämnat Uppsala så det kan ju komma.

Hade lite tid att undersöka Centralen en stund. Upptäckte följande -
Snart öppnar Starbucks. Som om ytterligare ett ställe med kaffe behövs just där? Gör folk inget annat än att dricka kaffe och äta söta och osöta bröd när de passerar tågstationen? Jag köpte en kopp te.

- Jag skulle vilja ha Earl Grey, sa jag.
- Jaha. Vilken sort?
- Vad har du?
- Ja, den till höger och den till vänster.

Ett svar från den som helst inte vill sina kunder väl va?

Köpte Elizabeth Georges senaste i pocket också. Så nu har jag två tegelstenar – Nyckeln och den här deckaren. Härligt!

Till sist – vem läser den här bloggen? Ge mig ett tecken, vet jag! Ett hej eller så. Skulle vara roligt att veta om jag skriver för mig själv och bloggkompisarna eller om det kanske finns nån annan som läser också.

Tjing!

5 reaktion på “Baklänges

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>