Husmorstips

Oj. Det skulle rekommenderas husmorstips idag ja.

Jag har tvenne ting att dela med mig av.

1. Om du kanske har ett köksskåp som inte går ända upp till taket, eller ja, det kan ju faktiskt vara vilket skåp som helst, så kan du med fördel lägga gladpack högst upp. Så smidigt att ”damma” eller att få eventuellt matfett att hamna på den glada plasten istället för på hyllan. Jättebra tips från mormor ~1976. Tack!

2. När du spiller rödvin, och det här tipset vore det bra om du tog med en nypa salt eftersom jag inte har testat det själv man jag är helt fascinerad av det, häll genast på vitt vin för då försvinner nämligen den röda färgen. Om du inte vill öppna allt vin du har hemma på en gång så är ju galltvål verkligen en produkt att ha i hemmet. För alla fläckar.

/En av husmödrarna i vardagen
Jag känner två andra med ypperliga tips – AC och Jenny. Se vad de har att dela med sig av också!

 

2 reaktion på “Husmorstips

  1. Pingback: Husmorstips | Ingenting är omöjligt

  2. Pingback: Husmorstips | En blogg om allt möjligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>