Festligt för stora och små

Lördagen var en slödag ända fram till klockan 18. Underbart skönt! När klockan var 18 skulle nämligen Dante på kalas. Det var han och sex tjejer. Övernattningskalas!

Så Per och jag kunde i sakta mak dra oss mot Zinken där det skulle vara bokreleasekalas. För Bajenböcker. Jag ”är ett kapitel” i Jag hör till de få som kan leva så därför var jag bjuden. Ja, det var fler som var bjudna också. Och man kunde ta med kompisar. Så Per och jag tog med Anna. Vi var där en stund och pratade med Bajenkompisar och det var mycket trevligt. Som Anna sa – ”Riktiga människor!”

Efter nån timma där tänkte vi att vi skulle käka nåt. I närheten av Zinken ligger det en restaurang som heter Pane Vino. Italienskt. Och fantastiskt bra! Som en kvarterskrog med härlig stämning. Hit går jag igen. Vi åt det godaste kött jag ätit på länge. Tryffelbearnaise. Åh – herregud. Jag blir tokig av att tänka på det! Positivt tokig. Gott vin också. Så började vi med Prosecco. Festligt värre. Måste lämna bort Dante lite oftare! Att ha trevliga spontankvällar med Per är det bästa som finns!

Dante kom nyss hem. Han var mycket nöjd! Fick ett sms från mamman till flickan som fyllde år ”Dante är en mycket uppskattad vän av alla”. Jag svarade ”En god vän har goda vänner!”

Jag känner mig lyckligt lottad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>