Egentid

Dante har fotbollsturnering och Per skjutsar. Vanligtvis försöker jag vara med, men jag har begåvats med en typ av köldallergi som gör att jag får nässelutslag när det är kallt och fuktigt. På riktigt. Inget vidare.

Så jag har egentid 10-16. Det här får inte sjabblas bort. Frukostomeletten vid TVn är avklarat. Sen ska jag bada och läsa. Tänkte nog få lite pedikyr sen också. Måste städa och har tre uppdrag idag – att slänga tre stora pappkartonger som kom med 85 kilo kattsand igår. Ja, det var extrapris nånstans. Bra! Levererades till dörren. Från Grizzly Zoo. Men vi har hallen full av bubbelplast. Till Tillas stora förtjusning. Hon biter sönder plasten så det poffar. Gulligt! De andra uppdragen jag har är att slänga soporna och hitta på nån kvällsmat. Lätt som en plätt.

Ett tag tänkte jag kolla med Fred om han vill gå på bio, men det blir lite tight med mitt avslappningsprogram. Problemet är bara att jag längtar så vansinnigt mycket efter de stora pojkarna. Man vill inte störa. Man = jag.

Imorgon är det kattuställning i Uppsala hela dagen. Med lilla Sol som bor i Bromma hos fodervärdsfamiljen. Det ska bli spännande!

2 reaktion på “Egentid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>