Katthelg

Det har varit en fnissig helg med kattfolk. Man blir trött av att vänta i en sporthall i två dagar. När man är trött fnissar man.

Det här med att tävla med sina katter kan tyckas vara märkligt. Jag håller med. Men man glömmer liksom bort att det är det man håller på med. Det ska piffas med katten och man pratar med folk och man hasar omkring och fikar och piffar lite till. Dessutom är det många mycket trevliga människor!

Det gick inte särskilt bra för oss med Messi på den här utställningen. Hon fick en väldigt bra bedömning, men det fanns en annan katt som fick en ändå bättre bedömning. Det gör inget! Vi har världens finaste katt oavsett!

bild kopia 9

Messi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>