Mer böcker

Precis innan jag skrev det förra inlägget så anmälde jag mig för att läsa en bok på Booked. Jag kan väl nämna att jag har varit med där ett tag och aldrig hunnit först för att få en bok. Men nu! Nu ska jag just fått besked om jag är en av de lyckliga femtio som får läsa en bok som heter Kärleken passerade här en gång av Peo Bengtsson. Jag har i och med att jag blivit vald som läsare/recensent också förbundit mig att skriva om boken minst två gånger i min blogg, på Facebook och/eller Twitter.

Jag återkommer när boken landat och lästs!

(Visst är det här ett tecken på att läsa blir höstens tema?)

En reaktion på “Mer böcker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>