Hett tips

För några år sen träffade jag en tjej som hade ett väldigt roligt halsband. Det var en robot gjord i cernitlera. Det visade sig att hon hade gjort det och att hon sålde sina hemgjorda smycken i en webbshop som heter Etsy.

Jag köpte aldrig nåt av hennes alster, men jag är en hängiven återvändare till sidan. Handlar en del också …

Jag har gillat Etsys sida på Facebook och det innebär att jag får en del roliga tips på vad som är nytt där. Nu senast såg jag världens sötaste lilla nalle. Jag vet. Nalle? Vad ska man med den till? Ingenting. Men grejen var att jag gick och tänkte på den förbannade nallen i ett dygn och sen vara jag bara tvungen att köpa den. Idag kom han. Vi kallar honom Poji.

bild kopia

Paketet!

bild kopia 2

Låt mig presentera – Poji! Vår nya familjemedlem. Han är ungefär 10 centimeter.

En annan beställning kom för några dagar sen. Två av mina söner är födda i februari och den tredje i november. Pärlorna har deras månadsfärg. Jag tror att jag kommer att bära det här halsbandet mycket och är väldigt glad för att kunna bära med mig barnen på ytterligare ett sätt!

bild kopia 3

Sönernas månadspärlor

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>